Nažehlovací záplaty metráž
Kód produktu:
750223/40976/75432/184961
750223/40976/75432/213921
Zvolte variantu
Hodnocení obchodu
5,0
2622 hodnocení
Pavla Kochová
Velký výběr,dobré ceny a rychlost vyřízení objednávky
Ověřený zákazník - Heureka
Jarmila Vybíralová
hodnotím velmi kladně
Ověřený zákazník - Heureka
Komunikácia s obchodom bola dobrá a rýchla
Leona Pieczková
Krásně zabalené a super rychlé dodání.😊
Ivana
Jsem maximálně spokojená. Objednávka vyřízena obratem a bez závad. Zboží je kvalitní, velký výběr, barvy jsou nádherné. Všem doporučuji. Děkuji za vše.
Michala Hauptmanová
Neskutecna rychlost dodani, vse v naprostem poradku. Dekuji
Ověřený zákazník - Heureka
Tradičně vždycky výborná spolupráce. Objednávám již vícekrát po sobě.
Petra Čubanová
Rychlé odeslání i bez části objednávky, která nebyla skladem, pán vyšel vstříc a poslal zboží nadvakrát. Moc děkuji
Hana Zůčková
rychlé dodaní, rychhlejší než blesk při bouřce :)
Klára Burešová
Jsem velmi spokojená, zboží je moc pěkné, za dobrou cenu a rychle dodané.
Ověřený zákazník - Heureka
Som spokojná
Popis produktu
Detailní popis produktu
Nažehlovací záplaty jsou v metráži, tudíž je oceníte i při práci s větším kusem látky. Další výhodou je, že je můžete stříhat do libovolných tvarů. Použití: Záplaty můžete použít jako zajímavý doplněk na saka, košile nebo kalhoty. Využívají se především tam, kde je třeba zpevnit nebo zaplátovat některé části oděvu (kolena, lokty atd.). Plošná hmotnost nánosu je 27 - 30 g/m². Teplota zažehlení: bavlna - 200°C, polyester - 150°C, jemné látky - 110°C.- Gramáž: 154 g/m²
- Šíře: 140 cm
Parametry
Parametry produktu
Záruka: | 24 |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Složení: | bavlna:100%, nános polyetylen, |
Kategorie produktu
Hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Celkové hodnocení
Diskuze
Komentář k produktu Nažehlovací záplaty metráž
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.